Foodex: Novi servis za online dostavu i narudžbu hrane

Foodex
Želite li na još jednostavniji način uživati u tanjurima ponajboljih zagrebačkih restorana, aplikacija Foodex posebno će vas razveseliti. Uz tek nekoliko poteza po ekranu mobitela, navalite na slasne specijalitete na nevjerojatno jednostavan način!
Vidi originalni članak

Mlada ekipa Foodexa krenula je u slasnu pustolovinu koja će najviše razveseliti ljubitelje dobrih zalogaja. Naime, riječ je o novoj aplikaciji koja korisnicima nudi mogućnost narudžbe hrane u samo nekoliko koraka, a za razliku od drugih sličnih servisa, vrijeme narudžbe znatno je smanjeno.
 


Kao pravi ljubitelji dobre hrane, i sami smo odlučili isprobati aplikaciju. Ono što nas je odmah privuklo jest jednostavan dizajn koji uvelike olakšava korištenje, pa samim time, i hrana postaje sve bliža. Već smo se upecali!

Restorani se pronalaze prema lokaciji i vrsti hrane, a posve nas je oduševila činjenica da od trenutka narudžbe i pripreme hrane u restoranu, dostava traje maksimalno 25 minuta. Idealno za gablec na poslu ili brzinski ručak za vrijeme radnih dana. Također, korisnik u svakom trenutku može vidjeti gdje se dostavljač nalazi, a ako je to potrebno, i kontaktirati ga.
 


Kako je aplikacija relativno nova, plaćanje se za sada izvršava isključivo putem kartice, a račun istog trena stiže na mail adresu.

Foodex još uvijek surađuje s manjim brojem probranih zagrebačkih restorana, no ponuda je i više nego šarolika. Tako u samo nekoliko poteza prstom po zaslonu svog mobitela, možete uživati i u hrani iz restorana Royal India, Takenoko, Maredo, Delicija Libanesi, Juice Boxa, Pivnice Medvedgrad, Wok by Matija i Kitchen & Grill Placa. Za najveće sladokusce tu su i slastičarnice Cukeraj i Slastičarna Zagreb.

Iako su za sada orijentirani samo na širi centar Zagreba i gladne Zagrepčane, cilj mladih kreativaca iz Foodexa jest proširiti se i na ostale dijelove grada.

Osim što već sada možete krenuti s narudžbama, Foodex ekipu možete pronaći i na Film Food Festivalu na zagrebačkom Zrinjevcu gdje uz craft pive, koktele i promotivne akcije predstavljaju svoju slasnu priču.

Aplikaciju za Android prezmite OVDJE, a za IOS korisnike OVDJE. 

Ekipa Foodexa naše je čitatelje odlučila počastiti promotivnim kodom za popust od 35 kuna na prvu narudžbu. Kod vrijedi za prvih 100 korisnika, a iskoristiti ga možete upisivanjem FOODEX pri završetku narudžbe.

Posjeti Gastro.hr