Jedinstvena pop-up izložba koja spaja sladoled i umjetnost

Promo
Ledo je pripremio savršen spoj umjetnosti i sladoleda u kojem će moći uživati svatko tko tijekom travnja posjeti trgovačke centre City Center One East i West u Zagrebu.
Vidi originalni članak

Radi se o jedinstvenoj 'pop-up' Ledo izložbi na kojoj će svi zainteresirani moći besplatno pogledati neka od najpoznatijih svjetskih umjetničkih djela koja su poslužila kao inspiracija za ambalažu Grandissimo sladoleda te iskusiti neodoljive Grandissimo okuse.

Grandissimo izložba bit će postavljena od 3. do 17. travnja u City Center trgovačkim centrima. Prepoznatljiva Grandissimo kvaliteta, premium sastojci i savršena kombinacija okusa pravi su razlog da izdvojite svoje vrijeme za Ledo izložbu. 

 

 

Uz Grandissimo okuse biskvit – čokolada i lješnjak, stracciatella i šumsko voće te vaniliju, ne propustite priliku navratiti i isprobati sladoled Grandissimo Baileys koji donosi neodoljivu kombinaciju krem sladoleda Baileys i krem sladoleda okusa šlaga prelivenog preljevom Baileys.

„Sladoled Grandissimo Baileys je ugodan, uravnotežen te ima visoku kvalitetu i luksuznu teksturu okusa identičnog Baileys likeru. Isprobajte ukusan i kremast okus Baileysa u osvježavajućem sladoledu“, izjavili su iz Baileys agencije Beanstalk London. 

Napravite predah od shoppinga, dođite u najbliži City Center One te iskusite pravu umjetnost u sladoledu jer su Grandissimo okusi poboljšane recepture baš poput genijalnih umjetničkih djela vrhunskih umjetnika - imaju posebnu raskoš koja pruža neponovljive trenutke uživanja i inspiracije! 

 

Posjeti Gastro.hr