Križevci Gastro Fest: Promocija domaće junetine

Križevci Gastro Fest
Grad Križevci, Udruga Baby Beef i Srednja škola Ivan Seljanec Križevci organiziraju Križevci Gastro Fest koji će se održati u subotu, 11. svibnja u Križevcima.
Vidi originalni članak

Bit će to prilika da svi ljubitelji mesa pod brandom Hrvatska junetina Udruge Baby Beef, kvalitetnog vina te vrhunskih piva i koktela uživaju u raznolikosti okusa.

Svaki pravi Gastro Fest ne može proći bez kulinarske prezentacije pa će tako svoja umijeća u pripremanju vrhunskih jela od Hrvatske junetine pokazati poznati hrvatski kuhar David Skoko. U bogatoj ponudi, između ostalog, bit će T-bone steakovi, biftek, ramstek, ribeye te rebra, prsa i vratina iz smokera, uz cjelodnevnu ponudu junećih ćevapa i priloga prigorskoga kraja.

Stručni dio sajma sastojat će se od četiri predavanja i počinje u 10 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci dok gastro dio počinje točno u 12 sati u restoranu Vojarna u neposrednoj blizini Razvojnog centra i tehnološkog parka.

Svi će posjetitelji za plaćenu ulaznicu moći uživati u neograničenoj količini kvalitetne hrane pripremljene od domaćeg junećeg mesa, lokalnih vina i craft piva kućnih pivara. Za dobru atmosferu bit će osigurana i prigodna glazba, a Križevci Gastro Fest završit će druženjem uz križevačke tamburaše.

Stoga vas još jednom pozivamo da odvojite svoje vrijeme, u subotu 11. svibnja, i posjetite prvi Križevci Gastro Fest.

Posjeti Gastro.hr