Mali piknik - vrijeme je za najšarmantniju ljetnu priču u gradu

Roko Bahat, Vilim Redža, Sanjin Kaštelan
Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi...
Vidi originalni članak

Sve to ovoga kolovoza na Gornji grad ponovno donosi popularni Mali piknik, omiljeno događanje svih onih koji provode ljeto na vrućem zagrebačkom asfaltu.

Ako tražite drugačije ljetno osvježenje u Zagrebu ili samo želite stisnuti malu pauzu usred radnog tjedna i sakriti se od gradske vreve, uživati u jedinstvenom i šarmantnom ambijentu uz ljetne delicije koje stižu ravno iz ruku domaćih OPG-ova, onda nikako ne propustite Mali piknik.

U ovoj maloj gastro-oazi možete bosonogi predahnuti na dekicama s pogledom na grad, okupiti drage prijatelje ili izvesti svoj par na romantičan spoj, uživati sami ili u društvu svog psa, izabrati nešto fino i zdravo s menija Malog placa, popiti koju čašu
domaćeg vina
i zaraditi koju mrlju... Sve one divne jednostavne stvari koje dolaze s (Malim) piknikom!

Mali piknik prepoznat je podjednako među Zagrepčanima i turistima, što zbog intimnog formata i šarmantnog uređenja, što zbog koncepta koji spaja mobilnu tržnicu lokalnih organskih namirnica s piknik-druženjem.
 


Mali piknik održavat će se na Gornjem gradu (park Bele IV., Vranicanijeva poljana) od 2. do 30. kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (18 – 23 h). Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Ponesite ležerno i dobro raspoloženje, to je sve što vam treba!

Posjeti Gastro.hr