Meat The King & Egoist Cvjetno kuhaju s hercom

Facebook
U zagrebu će se ovog četvrtka 2. svibnja u poznatom Egoistu dogoditi jedna humanitarna akcija...
Vidi originalni članak

Ove je godine Egoistov dobrotvorni projekt „Imam herc“ dolazi u nešto drugačijem izdanju. Naime, Egoist Bar Cvjetno organizira humanitarno kuhanje za slijepu studenticu iz kvarta, Ivanu iz Studentskog Doma Cvjetno. Za njeno liječenje i školovanje imaju za cilj prikupiti 15.000,00 kuna. Ivana je u Zagreb došla iz Dubrovnika na studij filozofije na Filozofskom fakultetu koji sada privodi kraju. Ivana na fakultetu ostvaruje izvrsne rezultate, a s prosjekom od 5.0 ove godine treba završiti i magistrirati.

U ovom humanom podvigu svesrdno će pomoći sjajni Meat the King i odlična kutjevačka vinarija Sontacchi Winery B&B Wellness.



"Ivanina priča zaista nadahnjuje. Rodila se kao zdravo dijete i sve je bilo u redu do njene devete godine života kada joj je dijagnosticiran Retinitis pigmentoze s progresivnom atrofijom vidnog živca na oba oka. Tada je počela gubiti vid te je uslijed krivog tretmana liječenja na kraju u potpunosti oslijepila. Uz sve teškoće s kojima se kroz život susretala i borila, pozitivan duh nije izostao kao ni upornost s kojima je uspjela ostvariti zavidne rezultate u školovanju i životu općenito.

Ivana i dalje ne odustaje i vjeruje da postoji rješenje za njenu dijagnozu te je tako uspjela pronaći moguću šansu za izlječenje u Rusiji, pomoću lingvističko-valne genetike (LVG), takozvanoj Garjajevoj metodi koju provodi najslavniji istraživač tog područja, molekularni biolog Pjotr Garjajev iz Instituta kvantne genetike. Detaljnije informacije možete pronaći na kraju posta.

Ivani su također potrebna i tehnička sredstva kako bi mogla i dalje uspješno studirati te magistrirati ove godine. Radi se o uređaju „Evo E10“ reproduktoru i snimaču potrebnim za praćenje predavanja te posebnom mobitelu za slijepe, a ako mogućnosti dozvole bilo bi super da stari laptop koji je na izdisaju zamijeni novim. Kako Ivana studira, a njeni su roditelji u mirovini, potrebna joj je financijska podrška.

I zato, kako bismo pomogli Ivani, organiziramo humanitarno kuhanje u četvrtak 2.5. u suradnji s poznatim Meat the Kingom i vinarijom Sontacchi na kojem ćemo vam ponuditi dobrotvorni meni od tri slijeda po cijeni od 150,00 kn. Sva dobit ide za Ivanu. Ovim događanjem u prodaju kreću i naše poznate šalice „Imam herc“ po cijeni od 20,00 kn koje ćete moći kupiti u svim Egoist barovima, do isteka zaliha.

Pridružite se u dobrotvornom projektu za slijepu studenticu Ivanu te istovremeno uživajte u vrhunskim delicijama Meat the Kinga s kojim je ekipa Egoista pripremila ovaj sjajan dobrotvorni menu u tri slijeda:"


1. ”Meat Lollipop“ & Sontacchi graševina
/mesni zalogaji od odležanog mesa crne slavonske svinje s dodatkom slanine i divljih šparoga, čaša vina Sontacchi graševine/
2. “Black Slavonian Pig Burger“ & Sontacchi Crni pinot
/burger od crne slavonske svinje, čips od batata, čaša vina Sontacchi crni pinot/
3. “Dry Aged Beef Sensation“ & Sontacchi Kitokret
/odležana junetina s dodatkom plemenitog sira, čaša vina Sontacchi Kitokret/


Cijena: 150,00 kn /uključuje sva tri slijeda hrane i tri čaše navedenog vina. Sva dobit ide za Ivanu. Cilj: 15.000,00 kn

Očekujemo vas u velikom broju i s velikim hercom! Vidimo se u Veslačkoj 17
Rezervacije: 0913183814 ili info@egoistbar.com

 

Posjeti Gastro.hr