Naučite sve o omiljenom piću na GIN&TONIC maloj školi

Thinkstock
Poznati zagrebački barmen Vjenceslav Madić Kishoni u srijedu, 27. rujna polaznike Enzitine male škole naučit će kako se sprema najbolji gin i tonik te otkriti još pokoju slatku tajnu iz svijeta koktela.
Vidi originalni članak

Zovu ga još i Master Kishoni, a njegovi su kokteli prava senzacija. Upravo zato, radionica Mala škola GIN&TONIC koju će Vjenceslav Madić Kishoni voditi u prostorijama Enzite prava je prilika da nešto doista naučite o omiljenom alkoholnom napitku.

 

 

Radionica se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela, a ujedno je i prva u nizu od tematskih radionica u sklopu Enzite. 

Master Kishoni polaznike će podučiti povijesti i kategorijama ginova, kako i kada se konzumiraju, održat će predavanje o tonicima, a zatim će polaznici sudjelovati u blind tastingu čak šest vrsta ginova. Tu je još i upoznavanje s tehnikama miješanja te samostalna izrada unikatnih gin & tonic napitaka uz razne začine, mirodije, voće i povrće.

 

 

Cijena radionice iznosi 450 kuna, a svaki polaznik dobiva online skriptu i diplomu nakon završene male škole. Radionica je otvorena za one već iskusne, ali i za potpune laike na ovom području. Jedini uvjet je da ste spremni učiti i, naravno, obožavate gin & tonic.

Sve detalje o događaju možete pronaći na Facebook stranici.

Posjeti Gastro.hr