Nemoj propustiti 20. Tjedan restorana!

Shutterstock
Jubilarni 20. Tjedan restorana počinje 13. i traje do 22. ožujka!
Vidi originalni članak

Prvi Tjedan restorana održan je 2010. godine, a interes građana je inicijativu na životu održao jedno cijelo desetljeće. Termini su obično u veljači i rujnu, s ponekim iznimkama, ali princip je uvijek isti.

Za Tjedan restorana karakteristična su tri slijeda po cijeni od 100 kuna u vrijeme ručka, dok večera stoji 100 ili 125 kuna – ovisno o lokalu. Nerijetko se može birati između više menija ili čak složiti vlastiti od ponuđenih jela, a ponekad je uključena i čaša vina. 

Zaista pristupačna svota novca, a i poduži popis restorana, ono su što iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju. Kako doznajemo, ovog se puta priključilo više od 90  restorana u 40-ak mjesta diljem zemlje.

Informacije o obližnjim restoranima i jelovnike možete pregledati na web stranici 20. Tjedna restorana. 

Posjeti Gastro.hr