Osvoji radionicu kuhanja u Zagrebu!

Promo
Zanima te kuhanje i želiš naučiti jednostavna i ukusna jela iz pećnice? Prijavi se na radionicu kuhanja koju organizira portal missGastro i Gorenje!
Vidi originalni članak

Dolaskom lijepih dana, slobodno vrijeme je ključno i sigurno želiš maksimalno iskoristiti svoje dane. Uz gastro blogericu Mateju Krvarić nauči pripremiti slasna i lagana ljetna jela uz pomoć Gorenje OptiBake ugradbene pećnice koja nudi brojne mogućnosti koje će ti kuhanje učiniti lakšim i ugodnijim, ali prije svega vremenski kraćim.

Nauči nešto novo i kuhaj s nama!

Ljetni vrući dani pred nama idealni su za staviti ručak u pećnicu i za to vrijeme uživati u hladu uz osvježavajuću limunadu ili čašu dobrog vina.  Zato se naša Gastro zvijezda Mateja Krvarić, jedna od najpoznatijih hrvatskih food blogerica i autorica bloga "Uvijek gladna" odazvala našem pozivu te je u suradnji sa Gorenjem isplanirala kreativnu i zanimljivu gastro radionicu posvećenu jednostavnim ljetnim jelima. Obećajemo ti super zabavu, ukusnu hranu i puno novog gastro znanja!

Radionica se održava u ponedjeljak,  27.6. od 16 do 18 h u Zagrebu, a 5 najkreativnijih čitatelja ili čitateljica koji ispune obrazac osvajaju mjesto na radionici kuhanja. Prijaviti se možeš do petka, 24.6 do podne, kada ćemo odabrati dobitnike i obavijestiti ih telefonom.

Mateja će ti otkriti i male tajne iz svoje kuhinje, a dobra zabava je garantirana! Prijavi se ovdje!

Prijave za radionicu su zatvorene. Radionicu kuhanja osvojili su:
Jasna Karin
Ana-Marija Knežević
Iva Takač
Marija Majsec
Petra Šćuric

 

 

Posjeti Gastro.hr