Otvoren je TORI Streetfood - novi restoran Vida Nikolića

MARIJANA ZLOMISLIĆ Tuna&Lobster Poke
Chef Vid Nikolić u zapadnom je dijelu Zagreba otvorio azijski restoran TORI...
Vidi originalni članak

"Konačno otvoreni. Pronađite nas na Woltu ili u kvartu", piše u novoobjavljenom postu na Instagram profilu TORI Streetfooda, novog restorana Vida Nikolića. Naime, danas u podne krenuli su s isporukom prvih jela na adresi Trg Ivana Kukuljevića 5, u zapadnom dijelu grada. Bez puno pompe, ali uz instantnu reakciju svih koji vole azijsku hranu s potpisom chefa NIkolića, doprinijeli su gastronomskoj decentralizaciji grada koju spominjemo u zadnjih godinu dana. 

Vjerne goste SOI Fusiona, restorana Vida Nikolića koji uspješno radi u Ilici posljednje dvije godine, razveselit će vijest o tome da se jelovnici u mnogočemu poklapaju. U TORI Streetfoodu će također biti dostupni SOI-jevi klasici, poput kung pao svinjetine, green curryja te katsu piletine. Zasad nema gyoza ni ramena, ali su zato novost lobster buns, tuna&lobster poke, korean fried chicken te deserti. Cijeli jelovnik možeš pogledati ovdje

TORI Streetfood radi svakog dana od 12 do 22, izuzev nedjelje, a jela možeš naručiti i putem Wolta. Vodeći se dosadašnjim iskustvom iz SOI Fusiona, preporučujemo da igraš na sigurno i rezerviraš stol. 

Posjeti Gastro.hr