Pizza s medom i ledom u restoranu Marché Mövenpick

Marche
U Marché restoranu popularnoj su pizzi dali novo značenje oduševljavajući sve putnike namjernike koji prolaze ovuda, bilo do obližnjih slovenskih ili austrijskih skijališta, bilo do nekih opuštajućih toplica.
Vidi originalni članak

Jeste li ikad kušali pizzu s ultra tankim tijestom načinjenu s ledom i medom? Ako niste vrijeme je da svratite do Slovenije, gdje vas na autocesti kraj Maribora, između Ljubljane i Graza, čeka švicarski restoran Marché International sa svojom vrlo širokom gastro ponudom. 

Ove vrhunski pripremljene pizze nisu okrugle, nego duguljaste, tanke su i imaju samo najbolje sastojke. Poslužuju se na drvenim pladnjevima, sa škarama za rezanje i - imaju stvarno originalne nazive poput "Real Italy" ili "Heavenly Chicken". Osim talijanskih klasika kao što je "Margherita", tu su i nove kombinacije kao što su "Scampi-Tuna“ – "bijela verzija" s ružičastom tunjevinom, svježim škampima, živahnim limunom, crvenim lukom i peršinom. 

Koncept karakterističan za ovaj restoran, poput kuhanja pred gostima od kvalitetnih sastojaka, osim slasnih pizza, naglasak stavlja na svježe pripremljene inovativne kombinacije salata, svježe cijeđenih sokova kao i mesnih specijaliteta s roštilja u kojima možete uživati u samom samoposlužnom restoranu ili ih možete ponijeti sa sobom.

Marché je jednom riječju sve - mjesto opuštanja, susreta i ugodne atmosfere, prožeto prirodnim elementima kao što su stara hrastovina, ručno rađene keramičke i betonske pločice. Ukusna hrana i najbolji specijaliteti od kave zaokružuje dojam postajući tako savršeno mjesto za opuštajuć odmor. 

Posjeti Gastro.hr