Studeni u Dubravkinom Putu, najljepšoj zagrebačkoj oazi

facebook
Istinski gurmani će u zagrebačkoj jeseni pronaći nešto za sebe iz bogatog programa koji im je pripremila ova poznata restauracija
Vidi originalni članak

Pod vodstvom sjajne šefice Priske Thuring, Dubravkin je Put ne samo povećao porcije, nego i doslovno procvjetao, pa se niti ne čudimo ovako sjanom rasporedu za ovaj inače tako kišovit i dosadan mjesec. Pa, pogledajmo...

17. studeni

Renomirani istarski vinar Ivica Matošević je u Zagrebu i ovom restoranu rado viđen gost ,no ovaj puta dolazi sa nečim sto se može nazvati ‘blagom’ – vinima iz vlastite arhive koja do sada nije nigdje otvorio i predstavio. Ivica sa sobom donosi dio svoje povijesti i duh svog podruma smještenog u pitoresknom istarskom selu Krunčići.

Aura, Alba, Grimalda, Antika i mnoga druga vina biti će pažljivo sljubljena uz autorski menu šefice kuhinje. 

25/26. studeni

Tijekom Međunarodnog festivala i kulinarstva Vino.com što se održava u zagrebačkoj Esplanadi, neki od vinara koji sudjeluju na njemu, istog će vikenda posjetiti i Dubravkin put. Tako su na 25. studenog gosti Bibich, Trapan i Ščurek, a dan kasnije Tomić, Krauthaker i Coronica.

26. studeni - do siječnja 2017.

Advent u Zagrebu tradicionalna je manifestacija koja je našu metropolu digla u vrh svjetske popularnosti u ovo doba godine. Duvravkin put će i ove godine svojom ponudom hrane i pića napraviti ovaj sjajan događaj - još ljepšim! Na kojoj ćete lokaciji moći probati njihove delicije - saznat ćete uskoro!

Posjeti Gastro.hr