Tvornica Kulture predstavila je Food Club

Matija Dolenec
Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture nudi jedinstven spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa
Vidi originalni članak

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija, projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe.

Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda. 

Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima Rhino produkciji, vinima Galić i Grif-u. Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima  uz glazbeni program uživo.

U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu. Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Tijekom studenog i prosinca program će pratiti eminentni domaći glazbenici: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč , Mate Sučić i brojni drugi.

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

KALENDAR DOGAĐANJA:

  • 30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić
  • 31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić
  • 06.11. Vatra / chef David Skoko
  • 07.11. Marko Tolja / chef David Skoko
  • 11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet
  • 13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
  • 14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
  • 20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč
  • 21.11. Detour / chef Deni Srdoč
  • 27.11. Mangroove / chef Mate Sučić
  • 28.11. Pavel / chef Mate Sučić
Posjeti Gastro.hr