Večer koktela s poznatom Chanel Adams

Promo
50 A Burgers & Champagne bar u suradnji s Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams, barmena PTD-a jednog od najboljih barova na svijetu
Vidi originalni članak

Nakon uspješnog POP-UP u Hong Kongu 2016-te godine, legendarni njujorški PDT( Please don't tell) odlučio otvoriti bar u sklopu The Landmark Mandarin Oriental. Nezaobilazno ime na ljestvici World’s Best Bars, PDT je vrlo voljeno i popularno mjesto izlaska u New Yorku poznat po intimnoj atmosferi, osebujnog interijera te kreativnim koktelima.

Osnivačima PDT-a Jim Meehan i Jeff Bell, kasnije se u Hong Kongu pridružuje Chanel Adams, prijašnja managerica u Happy Paradise iz Hong Konga.

Meehan prvi puta je došao u Hong Kong 2009. godine u sklopu Masters of Mixology upoznaje Richarda Ekkebusa, kulinarskog direktora hotela s dvije Michelin zvjezdice Amber, koji je inicirao POP-UP priču PDT-a u 2016.-toj godini.



PDT Hong Kong baš kao i njegova inačica iz New Yorka, ima samo 25 sjedećih mjesta, ulazi kroz sakriven ulaz telefonske govornice te svaki gost da bi mogao ući mora nazvati točan broj za ulaz. PDT je također prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi buntovničkih koktela i hot dogova.



Upravo sličan kreativan smjer spojio je PTD Hong Kong i 50 burgers and champagne bara. Gospođi Chanel Adams bit će ovo prvi posjet Zagrebu gdje će provesti tjedan dana kreirajući novu koktel listu za 50 burgers te napraviti edukaciju u istom baru.



Gospođa Chanel Adams bit će također gost barmen u Tesla New Generation baru 19.09. te 21.09. u 50 A Burger and Champagne baru s početkom od 19 sati. Koktel listu će sama kreirati te će raditi s poznatim brendovima Gin Mare, Capucana, tonic 1724 i Cocchi vermutima.

Posjeti Gastro.hr