Vraća se 'Slatka kuharica', emisija Petre Jelenić!

Slatka kuharica / Instagram Petra Jelenić
'Slatka kuharica' počela se emitirati u prosincu 2015. godine i vrlo brzo osvojila publiku. Nažalost, nakon druge sezone emisija je ukinuta, no sada imamo odličnu vijest - emisija slastičarke Petre Jelenić ponovno se snima!
Vidi originalni članak

Već 297 tjedana na Instagram profilu Slatka kuharica nije bilo objava – a onda nas je danas pozitivno iznenadila jedna današnja, koja je donijela odličnu vijest za sve sladokusce i štovatelje rada slastičarke Petre Jelenić! Naime, 'Slatka kuharica' naziv je odlične TV emisije koja se tijekom 2 sezone prikazivala na HTV-u i brojni gledatelji ostali su zatečeni i tužni kada se ista prestala snimati.

No danas je objavljeno (a mi smo šuškanja čuli prije tjedan dana!) kako Petra Jelenić upravo snima treću sezonu 'Slatke kuharice'! Našem veselju nije bilo kraja jer tu smo emisiju gutali iz epizode u epizodu, nismo propuštali ni reprize, a nedavno smo otkrili da se sve stare epizode mogu pogledati na platformi HRTi.

"S veseljem javljamo da je krenulo snimanje nove sezone 'Slatke kuharice' s našom omiljenom Petrom Jelenić. Ovdje možete pratiti kako izgleda na našim slatkim snimanjima.

Posjetit ćemo sve kutke Hrvatske i spremiti najfinije tradicionalne recepte koji će vas zasigurno vratiti u prošlost, a nadamo se i da ćemo vas inspirirati da ih pripremite najdražima. Naravno, tu je i Petrina moderna verzija recepta koja će svakog slatkog entuzijasta zainteresirati svojim izgledom i okusom. Jedva čekamo da vidite što sve spremamo!", poručio je tim 'Slatke kuharice' na Instagramu, a vijest je ubrzo podijelila i sama Petra.

Podsjetimo, prva epizoda gastronomsko-putopisne emisije 'Slatka kuharica' emitirana je u prosincu 2015. godine, a koncept je od početka bio isti – Petra obilazi razne krajeve Hrvatske gdje od pravih majstorica uči pripremati tradicionalne slatke recepte. Nakon toga Petra u svojoj kuhinji kreira modernu verziju iste slastice te je nosi na kušanje svojoj 'učiteljici'…

"Za mene je slastičarstvo putovanje kroz okuse, boje, mirise, ali i vrijeme... Odrasla sam u Samoboru gdje mi je baka rastezala najtanje tijesto za savijaču koje sam ikad vidjela, s sada želim svima prenijeti baš taj okus savijače", govorila je Petra u uvodnoj špici prve dvije sezone 'Slatke kuharice', emisije koja je gledateljima brzo prirasla srcu.

 

najbolji recept ikad Raspucanci Petre Jelenić: tajna je u konjaku!

 

Jedva čekamo nove epizode omiljene slatke emisije, a do tada ćemo marljivo pratiti Instagram Slatka kuharica na kojem će, obećao je Petrin tim, redovito objavljivati sve vezano uz novu sezonu.

 

novo mjesto Salo postaje nezaobilazna destinacija na Dolcu!

 

Posjeti Gastro.hr