Najjači festival craft piva u regiji: Vrteška

facebook
Preko 40 pivara sa svih strana svijeta, više od 150 piva iz 15 zemalja koje svoje iskustvo nadograđuju već 20 godina, a svojom će maštom, uz podršku domaćih pivara, zavrtjeti sva vaša čula.
Vidi originalni članak

Od Sjeverne Amerike, preko europskog kontinenta, do prostranstava Rusije, uzbudljiva vožnja vrteškom kroz pivske stilove i upoznavanje s pivskim majstorima, definitivno će pomjeriti granice vašeg doživljaja piva

Festival Vrteška je Prvi internacionalni festival zanatskog piva u regiji. Ovaj festival okuplja najbolje svjetske male pivovare, s preko 150 različitih piva od 40-ak najprogresivnijih i najcjenjenijih pivovara svijeta, iz 15 zemalja, naravno - uz lokalnu podršku. 

Imena kao što su Mikkeler, Baladin, Oedipus, Beerbibliotek, Walhalla, jamačno će vas privući na ovo događanje koje je nesumnjivo - najjače u regiji od početaka crafta.

Organizatori su prvi i najveći beogradski craft bar Samo Pivo, osnovan 2013., zajedno s prvom srpskom zanatskom pivarom Kabinet Brewery, svjetski nagrađivanom, i prisutnom u 15-ak stranih zemalja, osnovanom 2014.

Nakon dulje potrage za odgovarajućim prostorom, izabran je Magacin Depo na adresi Travnička 3 u Beogradu.

Festival će se održati 29.i 30. listopada, a gastro podrška je iz restorana Homa, Dijagonala 2.0 i Square Nine Hotela.

Trajanje festivala je od 12h do 22h, cijena ulaza 350rsd ili 500rsd na dan održavanja, uz poklon čašu i mapu, a plaćanje je žetonima. Rezervacije karata za goste van zemlje su na vrteska@kabinet.rs & vrteska@samopivo.rs

Što reći putnicima, osim - pivili!

Posjeti Gastro.hr