Neodoljiva ponuda: Kuhinjski set uz pretplatu

Promo
Vikend može biti idealna prilika za maleni predah od kuhanja te umjesto prelistavanja kuharica uz jutarnju kavu imate priliku po posebnoj sniženoj cijeni čitati najzabavniji sadržaj 24sata.
Vidi originalni članak

Pretplatite se na vikend izdanje na pola godine po cijeni od samo 290 kuna u razdoblju od 1. do 10. travnja čime štedite 20% u odnosu na cijenu novina na prodajnim mjestima. Također, ne morate napuštati udobnost svoga doma jer uz ostvarenu pretplatu dobivate i pogodnost besplatne dostave na Vašu kućnu adresu do 7 sati (vrijedi za područje ručne dostave).

Ova ponuda skriva još nekoliko iznenađenja, a to su pokloni iz naše uskrsne košarice. Uz polugodišnju vikend pretplatu poklanjamo Vam i kuhinjsku krpu, kuhinjsku rukavicu te platnenu eko vrećicu 24sata. Nakon blagdanskog pustošenja kuhinje zasigurno će Vam dobro doći ovaj novi kuhinjski set kako biste i dalje s puno pažnje spremali slasne obroke za svoje najmilije, a praktična vrećica olakšat će Vam kupnju namirnica. Ova atraktivna kombinacija popusta i poklona priuštit će Vam preko 100 kuna uštede! Požurite se pretplatiti jer prvih 100 novih pretplatnika dobiva navedene pogodnosti.

Kako postati pretplatnik?

Nazovite infotelefon na broj 01/24 24 24 4 i Vaša pretplata bit će pokrenuta u najbržem roku. Također, odgovorit ćemo na sva Vaša dodatna pitanja u vezi ostvarivanja ovog modela pretplate. Radno vrijeme pozivnog centra je od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Pridružite nam se i uživajte u brojnim pretplatničkim pogodnostima 24sata.

Posjeti Gastro.hr