Osvojite Philipsov štapni misker

Sudjelujte u natječaju, pošaljite fotografiju i olakšajte si posao u kuhinji. Uz novi Philipsov štapni mikser, bit ćete odlično opremljeni za sve kulinarske podvige.
Vidi originalni članak

Kako bi što lakše u djelo proveli savjete koje smo vam predložili nagrađujemo vas  Philipsovim štapnim mikserom koji će vam postati produžena ruka u kuhinji.

Svi vi koji ste se prijavili za naš newsletter Najbolji tulum uz Gastro.hr i time primili na svoje e-mail adrese tri newslettera 30. lipnja, 7. srpnja i 14. srpnja, možete sudjelovati u nagradnom natječaju.

Sudjelovanje u natječaju je sasvim jednostavno - do ponedjeljka 21. srpnja pošaljite nam fotografiju jela, pića, odnosno neke delicije na koju smo vas inspirirali kroz ovaj newsletter i koju ćete rado poslužiti svojim gostima. U obzir dolaze i jednostavna jela poput grickalica, sendviča, bruschetta, naravno roštilja, sladoleda, ali i hladnih pića, koktela... odluka je na vama!

Jako je važno da na fotografiji bude papir na kojemu je napisano Gastro.hr, a vaše fotografije šaljite na e-mail marketing@gastro.24sata.hr. Također, nemojte zaboraviti poslati i svoje osobne podatke - ime, prezime i adresu. Uključite se, iskoristite nadolazeći vikend i pošaljite fotografije -  jedva čekamo vaše kreacije!

Štapni mikser Philips HR1623 kombinira 650W snage, tehnologiju miješanja ProMix i funkciju Turbo kako bi sve što želite ispasirati bilo jako glatko, pa čak i najzahtjevniji sastojci.

S novim štapnim mikserom odlično ste opremljeni za sve kulinarske podvige. Od dodatne opreme uz ovaj uređaj dolazi i kompaktna sjeckalica (300ml) koja omogućava sjeckanje mesa, začinskog bilja, orašastih plodova, sira, čokolade i luka u svega nekoliko sekundi.

Posebnost ovog uređaja je u posebnom valovitom obliku donjeg dijela štapa ručne miješalice. Možete biti sigurni da tijekom miješanja neće biti prskanja ili nereda, dok jedinstvena ProMix tehnologija osigurava ujednačeno i brže miješanje.

Pasiranje hrane uz Philips HR1632 nikad nije bilo jednostavnije, a željeno jelo glatko je u najkraćem vremenu. Uživajte u mnoštvu recepata te ovog ljeta pripremite guste juhe, pire ili ukusne voćne frapee.

NatječajMeđu brojnim fotografijama jela i pića koja su stigla na našu adresu, a na koja smo vas inspirirali kroz naše newslettere, pobjedu je odnijela:

Gordana Knežević

Sretna dobitnica pripremila je jelo koje je nazvala Švicarsko pečenje,a  riječ je o lisnatom tijestu ispunjenom šunkom i sirom. Jelo se servira hladno, a Gordana Živković kaže da nakon njega savršeno paše piće i desert.

Posjeti Gastro.hr