Upoznajte misteriozne i ukusne kuhinje Gruzije, Indije i Okinawe

Thinkstock
Zaboravite na loše vrijeme, sivilo, kišu i otputujte u kulinarske svjetove Indije, Gruzije i Okinawe.
Vidi originalni članak

Centar za kulturu prehrane pripremio je za listopad tri kulinarske radionice u sklopu programa Put oko svijeta kroz kuhinju. 

Putovanje kreće 13. listopada u 18 sati u Nazorovoj 18 s Indijom uz stručno vodstvo Ratana Chaundhryja, vlasnika Maharaja indijskog restorana koji će vas naučiti pripremiti pravi indijski menu.

Na meniju će se naći:

  • Chicken Curry
  • Yellow – dal
  • Prilog od patlidžana i špinata
  • Chapati
  • Raita – salata od krastavaca i jogurta
  • Basmati riža – indijski stil

20. listopada je rezerviran za Gruziju. Na gastronomsko putovanje vodi vas Natalia Reinova, nekadašnja vlasnica omiljenog zagrebačkog restorana Kisha, koja će vas naučiti spremati:

  • Hinkali
  • Tabaka piletina
  • Pavetni Phali
  • Halava od kukuruznog brašna

Posljednja stanica je Okinawa. Kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani učit će vas Shin & Toni

Sve radionice traju dva sata, a cijene su im 200 kuna.

Detalje potražite na službenim stranicama

Posjeti Gastro.hr