Avocado Show: Fantastične delicije s omiljenim egzotičnim voćem

Aurora Weiss
Znate ono kada vam kažu da se koncentrirate na samo jednu stvar? To su upravo napravili Nizozemci Ron Simpson i Julien Zaal! Svoje omiljeno voće, avokado, uzdigli su u nebesa gastronomije uz pomoć vještih ruku svog slavnog chefa Jaimieja van Heijeja.
Vidi originalni članak

Prvi restoran Avocado Show otvoren je u Amsterdamu 2017. te se proširio na dvije lokacije, a svi oni koji se nadu u Bruxellesu također imaju priliku okusiti čari ovog božanstvenog voća.



Avokado koji ćete kušati u ovim restoranima ne samo da je doživio zapanjujući make over na tanjuru te u kombinacijama okusa, nego je također stigao s certifikatom iz održivog uzgoja dajući naglasak na socijalno održivi način poslovanja. Zalogaji koje ćete kušati dolaze isključivo iz obiteljskih farmi s područja Čilea, Meksika, Perua i Južnoafričke Republike.

 

 

The Future Is Green from The Avocado Show on Vimeo.


S obzirom na izbor jela na meniju izgleda da avokado nema granice te je premostio slano i slatko, kiselo i ljuto... Palačinke s avokadom, pokebol s avokadom, hamburger s avokadom, sladoled od avokada, a možete i nazdraviti koktelom od avokada!



Zavirili smo u kuhinju Avocado Showa dok su nam pripremali jelo. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Avocado Show restorani nalaze se na adresama Daniël Stalpertstraat 61, i Willemsparkweg 152-H u Amsterdamu te Anspach 66 u Bruxellesu.

Posjeti Gastro.hr