Od ''suhog'' do ultra suhog posuđa s inovativnom tehnologijom

Gorenje
Jeste li ikada nakon ciklusa pranja otvorili perilicu posuđa i bili neugodno iznenađeni kapljicama vode na svježe opranom posuđu? To vjerojatno nije ono što očekujete nakon rada perilice. Mi imamo rješenje, savršeno suho posuđe više nije mit...
Vidi originalni članak

Ako želite izbjeći na pola suho posuđe nakon ciklusa pranja, možda je pravo vrijeme da svoju kuhinju nadogradite modernom inovativnom tehnologijom koja mijenja način na koji perilice posuđa rade. U današnje vrijeme nije dovoljno da je posuđe samo čisto, ono treba biti i savršeno osušeno i spremno za korištenje od trenutka kada ga izvadimo iz perilice. Zamislite svoju omiljenu šalicu za kavu, svježu iz perilice posuđa, još toplu i bez kapi vode... Savršeno, slažete se?

Upoznajte tehnologiju koja uklanjanja vlagu

Sušenje posuđa može biti pravi izazov, pogotovo kada je riječ o plastičnom. Lakše je osušiti staklenu površinu nego plastičnu. Ipak, za svaki problem postoji rješenje, a zove se SmartUltra Dry tehnologija. Kako radi? Poseban integrirani ventilator unutar perilice posuđa aktivira se nakon svakog ciklusa pranja kako bi se uklonila vruća para. Vlažna para unutar kade pretvara se u vodu i usmjerava natrag u cijev. Ovaj proces rezultira savršeno suhim posuđem.

Svjež zrak za suho posuđe 

Uklanjanje pare samo je prvi dio procesa savršenog sušenja. Nakon ciklusa pranja vrata perilice posuđa se automatski lagano otvaraju kako bi ušla svježi zrak, što rezultira učinkovitom zaštitom kuhinjskog pulta od izlaza vruće pare. To omogućuje svježem zraku da dopre do posuđa, tako da se oprani predmeti poput plastičnog posuđa potpuno osuše.

Možete uživati ​​u svim prednostima tehnologije SmartUltra Dry uz novu generaciju perilica posuđa Gorenje UltraClean, spremnih da vam pojednostave život.

Posjeti Gastro.hr