Recept mjeseca: Teletina ispod peke

Sbotica
Unesite recept na Gastru i osvojite odlične nagrade koje će vam biti najbolji partner u kuhinji.
Vidi originalni članak

Došao je i taj dan u mjesecu kada biramo i nagrađujemo najbolji recept čitatelja. Titulu za travanj očekivano je osvojio recept za pravo jelo toplijih dana - teletinu ispod peke, koju je za Gastro pripremila čitateljica Sbotica. S našim partnerom Mondom - internet supershopom 'nagrađujemo' teletinu odličnim i praktičnim kuhalom za vodu , a vas pozivamo da ne posustajete, već da i dalje unosite svoje recepte, a mi ćemo najbolje sa zadovoljstvom nagraditi.

Unosite vaše recepte i dalje i možda već ovog mjeseca osvojite novu nagradu koju vam daruje Mondo.

Kriteriji odabira najboljeg recepta čitatelja su:

1. Čitanost recepta

2. Dijeljenje putem društvenih mreža (like/share)

3. Dodatni bodovi redakcije (zahtjevnost jela, fotografija i omiljeno jelo po izboru člana redakcije)

Registrirajte se na Gastru, kuhajte s nama i recepte unesite ovdje

 

Molimo dobitnicu mjeseca da se javi na mail marketing@gastro.24sata.hr kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Posjeti Gastro.hr