Domaći čoko lješnjak namaz za velike i male

Karina Šiždrak
Osim što je zdravija, domaća nutella daleko je ukusnija od kupovne, pa će vam tako na najljepši način začiniti jutro, podne ili čitav dan, ako se baš kao i mi ne uspijete odvojiti od žlice...
Vidi originalni članak

Kod pripreme domaće nutelle, lješnjake je najprije potrebno tostirati kako biste postigli jače arome. Tostiranjem oni postaju bogatiji okusom, a kada se spoje s čokoladom daju daleko bolje rezultate. 

 

Savršenstvo okusa Nutella cheesecake koji se ne treba peći!

 

Nakon tostiranja, lješnjake dobro usitnite i dodajte im ulje kako biste dobili finu pastu. Koristiti možete kokosovo, suncokretovo ili maslinovo ulje ili pak dodati otopljeni maslac.

Po želji možete dodati i šećer u prahu, no želite li da vaš namaz bude nešto zdraviji, jednostavno preskočite ovaj korak. 

 

Video Nutella cimet rolice koje ćete obožavati

 

Detaljne upute za pripremu domaćeg čoko-lješnjak namaza pogledajte u videu u nastavku.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Gastro.hr