Novi celebrity chef u obitelji Jamieja Olivera

Jamie Oliver/YouTube
Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazao je i Buddy, 9-godišnji sin celebrity chefa Jamieja Olivera...
Vidi originalni članak

Omiljeni hobi ovog osnovnoškolca je kuhanje, a nisu mu strane ni televizijske kamere. Buddy je tako snimio pet videa s uputama za pripremu bolonjeza, sendviča, skuše i palačinki, a u jednom čak prezentira i filetiranje ribe. Ponosni ih je otac objavio na svom YouTube kanalu i društvenim mrežama uz #KitchenBuddies i započeo novi trend.

Pod ovim hashtagom sada možete pronaći stotine fotografija Buddyjevih vršnjaka kojima kuhanje također nije mrsko.

 

 

Ovo nije prvi put da je Jamie kuhinju prepustio članovima svoje obitelji. Supruga Jools nerijetko snima svoje praktične recepte, a preostalo četvero djece većinom testira i pomaže u pripremi namirnica. Carstvo Jamieja Olivera, unatoč tome što su restorani godinama u krizi i postepeno se zatvaraju, ne prestaje izazivati interes javnosti. Tko zna, možda je i Buddyju u planu pisanje kuharice za djecu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TAP the link in my bio to get to the recipe and get your kids cooking. Keep sharing your videos and pics I LOVE THEM using #KitchenBuddies & tagging me so I can see them all. You guys loved the recipe last week so Buds has a few more recipes coming, just for the kids over the next few weekends! x

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Posjeti Gastro.hr