Skuhaj omiljeno jelo s rajčicama i osvoji bogate poklon pakete

Promo
Pozivamo vas da unesete svoje omiljene recepte s rajčicama, sudjelujete u našem izazovu i osvojite bogate Mutti poklon pakete
Vidi originalni članak

Debelo smo zašli u jesen, ali rajčica još itekako ima po tržnicama te bi bila prava šteta ne iskoristiti posljednje trzaje omiljene ljetne namirnice. Vođeni idejom da rajčice apsolutno svi obožavaju, pozivamo vas da se uključite u naš odabir tri najbolja recepta i osvojite poklon pakete poznatog branda rajčica - Mutti.

Za osvajanje bogatog poklon paketa trebate:

- registrirati se na Gastro.hr ovdje
- unijeti vaš recept ovdje
- recepti se mogu unijeti u periodu od 10. listopada do 7. studenog nakon čega će redakcijski žiri izabrati tri najbolja

Zato požurite po svježe ili konzervirane rajčice i neka mašta učini svoje jer mi željno iščekujemo vaše recepte.

 

Budite što kreativniji i oduševite nas omiljenim jelima s rajčicama. Vama na izbor ostavljamo hoće li to biti jednostavni umak od rajčica s vašim "twistom", najfinija kremasta juha od rajčica ili kombinacija s povrćem i mesom. Baš zbog ljepote raznih varijacija rajčice, vjerujemo da nećete imati problem s osmišljavanjem jela.

 

U suradnji s omiljenim brandom rajčica Mutti podijelit ćemo tri poklon paketa receptima koje će odabrati naš redakcijski žiri. Mutti rajčice nezaobilazan s dio talijanske kuhinje već više od stoljeća, a kupci biraju upravo Mutti jer je riječ o 100% talijanskim, potpuno dozrelim rajčicama vrhunske kvalitete. Većina Mutti rajčica uzgojena je u samom srcu Italije, glasovitoj dolini Emilia Romagna, a pelati i cherry rajčice na samom jugu Italije.

Svi vaši recepti bit će dostupni na našem portalu mjesec dana, a moći ćete ih pogledati u specijalu posvećenom kuhanju s rajčicama.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Posjeti Gastro.hr