Obožavat ćete ovu aplikaciju za naručivanje hrane!

Promo
Krećemo od temeljne pretpostavke da vi, baš kao i mi, jako volite hranu. Naravno, ne bilo kakvu – kvalitetnu, ukusnu i kada je dostava u pitanju – toplu...
Vidi originalni članak

Zato smo odlučili isprobati Wolt, novu inovativnu aplikaciju za naručivanje hrane dostupnu na Google Play i App Storeu. Osnovan 2014. godine u Helsinkiju, Wolt se na tržištu vrlo brzo brendirao kao premium marka s pristupačnim cijenama. Časopis Wired proglasio ga je jednim od najboljih europskih startupova, a dobio je i Appleovu nagradu za dizajn. Trenutno je na raspolaganju samo Zagrepčanima, no vjerujemo da će ubrzo naći svoj put i do drugih gradova. Zato smo mu odlučili dati priliku i nismo požalili. Sada kada smo ga isprobali, evo naših argumenata zašto biste to trebali napraviti i vi.

 

 

1. Intuitivnu Wolt aplikaciju može koristiti svatko

Od procesa registracije do ocjene dostavljača sve se odvija jednostavno, intuitivno i bez problema. Unose se samo relevantni podaci, dok je oku ugodan dizajn napravljen tako da ne opterećuje podacima, a opet nudi sve potrebne informacije. Bilo da se radi o web sučelju ili smartphone aplikaciji, mogu je koristiti čak i oni s minimalnim predznanjem o tehnologijama.

2. Ponuda restorana i za najveće foodie

Sedamdesetak restorana u Zagrebu možda se ne čini kao mnogo, no kada znate da je riječ o vrhunskim restoranima koji dosad nisu nudili dostavu, to je sasvim dovoljno. Neki od njih nikada nisu htjeli razvijati vlastitu dostavnu službu, dok drugi nisu svoje povjerenje željeli pokloniti bilo kome. Uz Woltovu infrastrukturu, stvari su se sada bitno promijenile – na bolje!

3. Plaćajte karticama i uštedite uz promo kodove

Ne morate brinuti jeste li tog dana bili do bankomata – Wolt nudi plaćanje debitnim i kreditnim karticama. Ako vam i to nije dovoljno, tu je i Apple Pay usluga. Kao dodatni bonus, Wolt ti poklanja 30 kn uneseš li nakon registracije promo kod VOLIMWOLT. Uvijek možete generirati i vlastiti kod koji šaljete prijateljima kada se i oni požele registrirati, a onda oboje dobivate 30 kn. Uz Wolt je stvarno teško ostati gladan!

4. Od narudžbe do dostave u samo par klikova

Jednom kada predate svoju narudžbu, možete biti sigurni da će se u vašim rukama naći u najkraćem mogućem roku. Woltovi vozači sami odabiru isplati li im se više ići biciklom, motorom ili automobilom, a sve kako bi što manje vremena izgubili u prometu i što brže odradili dostavu. Prosječno vrijeme dostave je 30 minuta od same narudžbe, no to ovisi o jelu koje se priprema i brzini restorana.

 

 

5. Dostavu možete pratiti cijelim putem

Brzom provjerom aplikacije u svakom trenutku možete znati gdje se vaša narudžba točno nalazi. Tako možete pratiti svaki korak procesa i gubiti manje živaca iščekujući kada će se vaš dostavljač točno pojaviti. Kad smo gladni nestrpljenje je još veće, zar ne? Uz Wolt za to nema potrebe.

6. Služba za korisnike uvijek je na usluzi

Kada je Wolt stigao u Hrvatsku, okupio je najbolji mogući tim lokalnih stručnjaka koji su zaduženi za vođenje poslovanja i brigu o klijentima. Oni su uvijek spremni pomoći putem telefona ili online chata, a na svaki upit unutar radnog vremena odgovara se unutar jedne minute.

7. Hrana stiže baš kakva bi trebala biti – topla ili hladna, suha ili sočna

Brza dostava hrane u kombinaciji s posebnim kutijama koje održavaju savršenu temperaturu hrane, garancija su da ćete vaše jelo dobiti baš onako kako je chef u restoranu to i zamislio, a vi poželjeli. Upravo je to jedan od razloga zašto su se restorani koji prije nisu htjeli dostavljati svoju hranu uz Wolt predomislili – kod kvalitete nema kompromisa!

8. Dostavu planirajte u točno određeno vrijeme

Znate li unaprijed kada možete ili trebate jesti? Jednostavno javite restoranu kada bi vaša narudžba trebala stići i Woltovi će se dostavljači pobrinuti da vaša hrana bude na vrijeme dostavljena. Svaki put! Pauze na posla odsad će se činiti mnogo duže i opuštenije.

9. Zagreb uz bok Helsinkiju, Budimpešti, Stockholmu...

Wolt možemo koristiti u 14 zemalja i preko 45 europskih gradova! Prosječna ocjena dostave je 4,8, a s obzirom na popularnost među Zagrepčanima, uskoro ćemo ga vjerojatno moći koristiti na području čitavog Zagreba i u drugim gradovima Hrvatske.

 

 

10. Sastanak, romantična večera ili druženje s ekipom – Wolt je uvijek tu

Raznovrsna ponuda i zastupljenost različitih tipova kuhinje omogućuju vam da bez problema isplanirate ugodno druženje ili poslovni dogovor – za hranu se ne morate brinuti. Woltovi dostavljači pronaći će vas u uredu, stanu, kući ili parku. Zašto ne bi isplanirali jedan spontani ručak na klupici u pazi između predavanja. Wolt brzo stiže!

 

Posjeti Gastro.hr