Dr. Oetker donosi Special Puding za posebnu nougat tortu

Promo
Omiljeni okus lješnjaka za jednostavnu pripremu omiljenih slastica!
Vidi originalni članak

Dr. Oetker pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje pudinga, torti i kolačaSpecial Puding za nougat tortu! Postojeći asortiman Special Pudinga nadopunjen je omiljenim i trendi okusom nougata koji će oduševiti raskošnom aromom lješnjaka i svima dobro poznatom Dr. Oetker kvalitetom, sljedeći provjerenu i uspješnu recepturu zbog kojeg su Dr. Oetker Special Pudinzi toliko obožavani među potrošačima.

 

 

Dr. Oetker Special Puding s okusom nougata krasi svestranost te se može pripremiti kao samostalan lagani desert pružajući vrhunski okus lješnjaka ili kao puding krema za pripremu savršene nougat torte i kolača.

Priprema je brza i jednostavna – dovoljno je samo dodati mlijeko i šećer te promiješati i kremasto savršenstvo je spremno!

Njegova posebno bogata i pjenasta tekstura, prilagođena kremama za kolače, donosi užitak okusa kojem nitko neće moći odoljeti! Slastice s okusom nougata idealne su za sve prigode, a na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili nougat torti – što god odlučite, kraljevski užitak je garantiran!

Dr. Oetker Special Puding za nougat tortu, odlikuje se atraktivno velikim pakiranjem uz odličan omjer cijene i količine pakiranja od čak 80 g. Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Special Pudinga iznosi 5,99 kuna.

 

 

Posjeti Gastro.hr