Gastrolovci pripremaju najdraže tradicionalne božićne kolače

Shutterstock Gastrolovci pripremaju omiljene tradicionalne božićne kolače
Odabir ovogodišnjih tradicionalnih blagdanskih slastica prepusti našim Gastrolovcima
Vidi originalni članak

Blagdani su blizu, a ti još nemaš ideju što pripremiti najmilijima? Ne brini, naši Gastrolovci stižu u pomoć. Tim gastro blogera udružit će snage i pripremiti četiri tradicionalne slastice koje će biti zvijezda tvog blagdanskog stola

U pripremi kolača pomoći će im Gorenje kućanski aparati koji će umjesto Gastrolovaca sjeckati i miksati pa tako olakšati te ubrzati cijeli proces pripreme. Da kolači budu savršeno pečeni i slasni pobrinut će se Gorenje ugradbena pećnica. Gastro druženju prisustvovat će naš bloger Matija Plašć (Sweety & Spicy) te blogerice Tanja Kovač (Recepttura), Kristina Štriga (Cellulite factory) i Mateja Krvarić (Uvijek gladna).

A što će to ukusno pripremati? Tanja će ispeći tradicionalno dobar biskupski kruh, Kristina slasnu božićnu zvijezdu od dizanog tijesta s nadjevom od naranče i lješnjaka, Mateja će složiti mirisni kuglof od maka, a Matija hrskavi božićni biskvit sa suhim voćem i orašastim plodovima i čokoladom. 

Zvuči zanimljivo? Onda svakako danas, 9. prosinca, posjeti naš Instagram profil i prati kako teče priprema slastica, a uskoro ćeš recepte moći pronaći i na missGastro portalu. 

Za brzu i laku pripremu blagdanskih specijaliteta odaberi Gorenje kućanske aparate. Bilo da ti je potrebna pomoć oko miksanja ili sjeckanja, najboljeg pomoćnika u kuhinji pronaći ćeš na Gorenje web stranici. Za savršeno pečene kolače pobrinut će se Gorenje ugradbene pećnice koje omogućuju inovativan i jednostavniji proces pečenja! 

Posjeti Gastro.hr