Gavrilovićev Kulen Superiore: raskoš okusa za gurmane

Gavrilović
Na čelu Gavrilovićeve premium obitelji je, osim Zimske salame, i Kulen Superiore, pripremljen prema tajnoj recepturi koja se prenosi s koljena na koljeno
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih književnih pera svih vremena, Mark Twain, rekao je kako se okusi ne rađaju nego stvaraju. Jedan od najvećih stručnjaka iz područja mesne industrije, Gavrilović, otišao je korak dalje... I stvorio okuse koji osvajaju.

Među njima je i Gavrilovićev Kulen Superiore, pripremljen u skladu s tradicionalnom recepturom koja se prenosi s koljena na koljeno. Ova vrhunska salama priprema se od najboljeg svinjskog mesa i biranih začina, a za fino odmjeren pikantan okus, karakterističan za kulen, zaslužna je najkvalitetnija začinska crvena paprika.

Posebno valja istaknuti da se Kulen hladno dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima.

U skladu sa svojim vrhunskim sastavom, Gavrilovićev Kulen Superiore najbolje se slaže s vrhunskim sirevima, polutvrdima ili lagano pikantnima poput ementalera uz svježi, hrskavi bijeli kruh. A želite li iskusiti njegovu ekstra ljutu notu, kombinirajte ga uz umak od hrena.

Za kraj, potražite pakiranje s pečatom kvalitete i uvijek veselu djevojčicu Jelicu, koja više od tri stoljeća izaziva osmijeh na licima kupaca, i stvorite okuse u kojima će uživati cijela obitelj.

Posjeti Gastro.hr