Mastercard wine&dine program pogodnosti

Promo
Gault&Millau, autoritet među vodičima u svijetu gastronomije, predstavio je prvo izdanje vodiča za hrvatsko tržište u kojem je ocijenjeno 100 najboljih restorana te 50 POP mjesta, popularnih, neformalnih lokala iz cijele Hrvatske.
Vidi originalni članak

Premium partner projekta, Mastercard Hrvatska, je u suradnji s restoranima i POP mjestima koji su sudjelovali u predselekciji pokrenuo poseban program pogodnosti za sve Mastercard® i Maestro® kartičare.

 

 

U periodu od 1. travnja do 31. prosinca 2018. godine korisnici Mastercard i Maestro kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja.

Restoran hotela Amfiteatar Pula osobi koja plaća ovim karticama i njegovim ili njezinim gostima nudi besplatno piće dobrodošlice ili aperitiv/digestive, dok zagrebački Noel, Lojzekova hiža u Gornjoj Stubici i Pergola Savudrija nude 5% popusta na cjelokupan iznos računa.

 

 

Restorani Marina u istarskom Novigradu i ARTiČOK u Splitu će gostima za plaćanje ovim karticama ponuditi besplatno piće dobrodošlice, dok će posjetitelji restorana Foša u Zadru i Noštromo u Splitu moći računati na piće dobrodošlice ili aperitiv. Besplatan digestiv na kraju obroka čeka korisnike u restoranu Zora Bila u Splitu, dok će posjetitelji restorana La Cantinetta u Skradinu dobiti aperitiv.

 

 

Besplatnim desertom su se u ovaj program uključili zagrebački restorani Agava, Bistro Apetit by Marin Rendić, Mano te Trilogija. She Bio bistro u Šibeniku gostima koji plate Mastercard ili Maestro karticom osigurava besplatan aperitiv ili digestiv, no u razdoblju od 1. svibnja do 31. listopada.
 

 

Posjeti Gastro.hr