Najbrojniji Ekspres lonac - pripremali smo jela koja ćete obožavati!

Lidija Lončarić
Ove smo subote okupili naše superfinalistice u Enzitinoj kuhinji, zadali im slasne i slatke zadatke, uživali u dobroj hrani i sjajno se zabavljali. Pogledajte kako je to izgledalo.
Vidi originalni članak

Superfinalistice u tri glavne kategorije najvećeg regionalnog food blogerskog natjecanja okupili smo na jednom mjestu da bi nam kuhale, zatim smo ih dobro nasmijali šaljivim gastro izazovima, a na kraju uživali u jelima koje su pripremale.
 


Kasandra s bloga Forking Croatia i Nasja s bloga Mama, ja sam gladan, superfinalistice u kategoriji Tradicionalna kuhinja, prve su se bacile na posao te nam pripremile domaće krpice sa zeljem, faširance i povrtne popečke.

Dok je Nasja mijesila tijesto za krpice i razmišljala o pripremi genijalnih popečaka od graška, Kasandra je miješala meso za faširance i sjeckala kupus. Uskoro su se Enzitinom kuhinjom proširili divni mirisi i uživanje u fantastičnoj hrani moglo je početi.

 

 

Marija s bloga Nuts and Walnuts ove je subote ostala jedina predstavnica kategorije Zdrava hrana, pa nas je odlučila oduševiti sjajnom sezonskom salatom s kvinojom, kruškama i bademima. Da bi stvar bila još bolja, Marija nam je smutila i jedan zeleni smoothie. 

 


Na kraju, Karla s bloga Sweet life by Karla i Nevena s bloga Mama Drama pripremile su nam divnu tortu od palačinki. Kombinacija slatkog i kiselog vrhnja te mascarpone sira našla se između slojeva tankih palačinki u čijoj im je pripremi pomogao i Darko Kontin, jedan od članova žirija Gastro zvijezde.

 


Sve smo začinili sjajnim live prijenosom koji ste mogli pratiti na našoj Facebook stranici. Još nas tri dana dijeli do kraja glasovanja za Gastro zvijezdu 2018. godine, stoga ne zaboravite dati glas svom favoritu što prije. Superfinaliste potražite na Gastro zvijezda stranici.

Posjeti Gastro.hr