Napokon je objavljena službena kuharica kultnih Prijatelja

Amazon.com
U prodaji je kuharica "Friends: The Official Cookbook", izvor dobrih recepata i zabave za sve kuhare amatere koji vole popularni sitcom
Vidi originalni članak

Hrana je bila nezaobilazna tema tijekom svih 10 sezona popularnih Prijatelja. Opće je poznato kako Joey ne dijeli hranu, ali i kako Rachel nije najbolja u iščitavanju recepata. Autorica Amanda Yee je, u suradnji s tvrtkom Warner Bros, pronašla inspiraciju u legendarnoj seriji i pripremila kuharicu s 90-ak recepata. 

 

Foodgasm Nezaboravni cheesecake iz kultnih Prijatelja

 

„Nebitno jesi li vrstan chef poput Monice Geller, pokrećeš li catering tvrtku poput Phoebe Buffay ili si gastro entuzijast poput Joeyja Tribbianija. Friends: The Official Cookbook nudi različite recepte za chefove s različitim stupnjem znanja“, stoji u opisu novoobjavljene kuharice. 

Osim detaljnih recepata, opremljena je i informacijama o epizodama koje su poslužile kao podloga te nostalgičnim fotografijama. Naravno, uključeni su i bezvremenski trifle s mesom, keksići Phoebeine bake, kao i detaljne upute za pripremu Monicine gozbe za Friendsgiving

Kuharicu je od ovog tjedna moguće naručiti putem Amazona po cijeni od 26,99 dolara, a pronašli smo je i na stranici Book Depository gdje stoji 22,45 eura. 

  

Posjeti Gastro.hr