Nataša Pralica o kuharici "Moji čokoladni kolači"

Nataša Pralica
Ovo zimsko razdoblje omiljeno nam je zbog objave brojnih novih kuharica. Na policama nekih knjižara i većih trgovina uskoro ćete moći pronaći i kuharicu „Moji čokoladni kolači“, produkt suradnje Gospodarskog lista i blogerice Nataše Pralice.
Vidi originalni članak

Natašu vjerojatno znate zbog recepta za Milka tortu, koji je jedan od najčitanijih na našem portalu. Osim što priprema izvrsne slastice, nedavno je uskočila i u ulogu stručne suradnice i fotografkinje, a rezultat njenog rada je kuharica „Moji čokoladni kolači“.

 

 

Da pojasnimo, Nataša nije autorica, već je sudjelovala u izboru pristiglih recepata i pripremi. „Biti stručni suradnik zapravo je velik i odgovoran posao. Naime, moja je zadaća bila izabrati recepte s urednicom, korigirati ih po potrebi, isprobati, ocijeniti, prezentirati ih i fotografirati“, dodala je. Nakon nekoliko mjeseci posvećenog rada, stotina bilježaka i fotografija, kuharica je predstavljena na ovogodišnjem izdanju Interlibera.

Podijeljena je u više kategorija, s obzirom na težinu pripreme. "Pokušali smo svaki recept približiti čitateljima kroz detalje, tako da uspije onima s manje isksutva, ali i iskusnima. Sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe", dodaje uspješna blogerica. 

 

Zavirite u novu kuharicu

Kako bi stekli uvid u ono što vas očekuje u kuharici "Moji čokoladni kolači", Nataša je izabrala po pet recepata idealnih za božićni stol, odnosno novogodišnju proslavu.

Ako procijenite da ovu kuharicu trebate imati u svojoj kolekciji, potražite je u poštanskim uredima, većim trgovinama, Školskoj knjizi, Narodnim novinama... Dostupna je i preko web shopa Gospodarskog lista, a cijena je 60 kuna.  

 

 

Posjeti Gastro.hr