Nocciolata

Mirisna, baršunasta krema od lješnjaka i kakaa, Nocciolata Rigoni di Asiaga naći će se na policama bio&bio trgovina od početka ožujka.
Vidi originalni članak

100 posto ekološki proizvod, Nocciolata osvaja svojim okusom na ''prvi ugriz'' jer sadrži isključivo visokokvalitetne sastojke: talijanske lješnjake, kakao, obrano mlijeko u prahu, ekstrakt Burbon vanilije, smeđi šećer, suncokretovo ulje i suncokretov lecitin – bez GMO-a. Povrh toga, Nocciolata je posebna jer se proizvodi po starom, dobro čuvanom receptu obitelji Rigoni, pažljivim doziranjem sastojaka i dugotrajnim procesom obrade što omogućuje dobivanje mirisne, baršunaste kreme od lješnjaka i kakaa.

Visokokvalitetni sastojci i šezdeset satni proces proizvodnje jamstvo su kvalitete i postojanosti Nocciolata okusa. Poštuju se visoki standardi proizvodnje, točno definirano vrijeme i temperature obrade, kako bi se dobio jedinstveni proizvod. Obrada sastojaka se vrši polako, bez žurbe kao što se radilo nekada. Pomno odabrani sastojci, miješaju se i obrađuju dok se ne pretvore u najfiniji prah. Nakon zagrijavanja i mljevenja, dobiva se krema od lješnjaka. Prije nego što postane kremasta i glatka, Nocciolata se postepeno hladi s 50 na 30 stupnjeva, filtrira i lagano miješa.

Bogatog okusa, izvor kalcija i fosfora, Nocciolata je idealna u svako doba dana – za doručak s omiljenim pecivom, kao dodatak u desertima ili jednostavno «na žlicu» kada vam zatreba slatki predah vrhunskog okusa. Ne sadrži gluten, palmino ulje, konzervanse, arome, aditive niti GMO. Idealna je kao punjenje u krafnama ili dodatak fritulama tijekom fašničkih dana. Nocciolatu možete pronaći, od početka ožujka, u bio&bio trgovinama, a do kraja mjeseca i na policama zdrave hrane Konzuma, Spara, Mercatora po preporučenoj cijeni od 33,20 kuna.

Posjeti Gastro.hr