Sretan vam Dan piva uz - Beer jogu!

Thinkstock
Kao prvo, sretan vam svjetski Dan piva! No, jeste li znali da istovremeno vježbanje tijela i ispijanje piva - ide skupa!? Uvjerite se...
Vidi originalni članak

Beer joga originalno je nastala u Berlinu, a ovih je dana postala veliki hit u Australiji. Nakon pojave ovog hita, jedno je sigurno - vježbanje tijela nikada nije bilo ugodnije.

Ova vrsta joge funkcionira na principu vježbanja dok istovremeno ispijate pivo koje stoji pored vaših prostirki za vježbanje. 
Jhula, kreator ove vrste vježbanja rekao je kako je takav način relaksacije zabavan, ali kako definitivno nije riječ o šali.

"Filozofiju joge spojili smo s užitkom ispijanja piva kako bi polaznici dosegli novu, još višu razinu svijesti", rekao je Jhula.



Cijela je ideja toliko dobro prihvaćena da je prošlog vikenda u Sydneyju održan Beer Yoga session, događaj koji studente uči kako da uživaju u pivu uz klasične joga pokrete. Da biste se priključili ovakvom događaju nije potrebno nikakvo prethodno znanje o jogi, tek otvoren um i ljubav prema pivu.

Sjajna ideja da se natjerate na vježbanje, zar ne? 

Kako čitava stvar zapravo izgleda pogledajte na linku i u videu.

 

 

Za sve vas koji obožavate najbolja hrvatska craft piva, spremili smo najbolji event sezone - Zagreb Chill & Grill Festival!


Želite li uživati u vrhunskim grill delicijama, svakako dođite na Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola od 28. travnja do 1. svibnja. Upad je besplatan, a uz vrhunsku hranu uživajte i u craft pivima te delicijama top zagrebačkih restorana.

Tijekom sva četiri dana zabavljat će vas poznati DJ-evi te Edo Maajka, Detour, Songkillersi i mnogi drugi. Više informacija potražite na Facebook eventu i na stranicama Gastro.hr.

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, Tabasco, Konzum...

Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima!

Posjeti Gastro.hr