Ove su poznate osobe radile u restoranima brze hrane

Getty Images
Iznenadit ćete se kada vidite tko je sve svoj prvi džeparac zaradio radeći u restoranima brze hrane...
Vidi originalni članak

Mnoge osobe iz javnog života, koje sada imaju dovoljno novca da otkupe lanac restorana brze hrane, nekada su za život zarađivale upravo prženjem krumpirića. Neki su radili neobavezno tijekom školskih praznika, a drugi su usporedno pokušavali postati slavni.

 

ŠTO JEDE? Kulinarske tajne poznate glumice

 

Eva Longoria

Bivša Očajna kućanica i producentica počela je raditi sa samo 15 godina, kao prodavačica u restoranu Wendy's u Texasu. Iako je planirala samo zaraditi novac za veliku proslavu rođendana, ostala je tamo nekoliko godina i s 18 postala upraviteljica restorana. 

 

 

James Franco

Poznati je glumac  gostima u McDonald'su  posluživao hranu i usput testirao lažne naglaske. Nakon što je odustao od faksa, ovaj mu je posao omogućio  da preživi i plati satove glume, pa iz zahvalnosti jednom godišnje tamo odlazi na burger.  

 

 

Pink 

Popularna pjevačica u životopis može upisati i rad u restoranima brze hrane McDonald's, Pizza Hut i Wendy's. Navodno je bila poprilično loš zaposlenik koji je često odlazio na pauzu i dijelio besplatne krumpiriće prijateljima. 

 

 

Chris Pratt

Još je jedan hollywoodski glumac prvi džeparac zaradio kao konobar u restoranu. Pratt je doduše radio u Bubba Gumpu, franšizi ribljih restorana. Nedavno je na svom Instagram profilu objavio fotografiju jednog Bubba Gumpa i prisjetio se starih vremena.

 

 

Barack Obama

Bivši predsjednik SAD-a kao mladić je prodavao sladoled u Baskin-Robbinsu na Havajima. Rekao je kako ga je taj posao naučio odgovornosti i organizaciji vremena, ali i da je izgubio volju za sladoledom zbog previše pojedenog besplatnog sladoleda.

 

 

Madonna

Kraljica popa pokušala je zaraditi nekoliko dodatnih dolara u Dunkin' Donutsu na njujorškom Times Squareu. Gosta je poprskala želeom pa je pregaču morala vratiti istog dana.

 

 

Julia Roberts

Baš kao i Barack Obama, i Roberts je džeparac zarađivala serviranjem kuglica sladoleda u Baskin-Robbinsu. Navodno su na popisu bivših zaposlenika i Rose O'Donnell, Eric Dane i Bobby Flay. 

 

 

sarah jessica parker Uskoro ćete moći probati vino planetarno poznate glumice

 

Posjeti Gastro.hr