Pozivamo te na Chill&Grill festival gdje te od 24. lipnja čeka odlična klopa i glazba uživo. Vidimo se na Jarunu!

Shutterstock
Za dobru zabavu i ukusnu klopu uvijek smo raspoloženi! Pozovi ekipu i posjeti nas na Jarunu gdje se ove godine održava dugoočekivani Chill&Grill festival. Nakon duge pauze bez izlazaka i druženja vrijeme je za veliki party na otvorenom gdje za sve gastroljupce željne dobrog provoda i, naravno - ukusne hrane, spremamo brojne specijalitete s roštilja uz live svirku!
Vidi originalni članak

Gdje i kad?

Početak Chill&Grill groznice je 24. lipnja, a trajat će sve do 4. srpnja. Očekuje te 10 dana uživanja u grill specijalitetima, a gdje je dobra hrana, tu je i vesela glazba uživo kako bi atmosfera bila na zavidnom nivou. Pridržavajući se epidemioloških uputa Stožera za lokaciju smo odabrali prostranu livadu između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje te svakog dana očekuju štandovi poznatih restorana i live svirka. Od ponedjeljka do četvrtka svi štandovi bit će otvoreni od 16 do 23 sata, petkom od 16 do 00, subotom od 12 do 00, a nedjeljom od 12 do 23 sata.

Što pojesti, čega se najesti?

Iako smo ti upravo otkrili mjesto događanja, sigurni smo da će te već sam miris slasne hrane privući na pravu lokaciju. Zaljubljenici u roštilj moći se isprobati delicije iskusnih grill majstora, među kojima su Kitchen & Grill PLAC, Maredo, KSS burgers, BBQ Hot Yard, Wok by Matija i Jack n Bowl. 

Osigurali smo i chef zonu gdje te očekuju vrhunski meniji poznatih restorana Pani, El Toro Restaurant & Bary i Byblos. Nakon što se dobro najedeš, malo odmori i prošetaj, no nemoj daleko otići, jer nakon slanog, valja se i zasladiti. Za ljubitelje deserata ekipa iz Palačinke.hr će u slatkoj zoni pripremati svoje dobro poznate palačinke, dok ćeš u vino/meza zoni moći isprobati vrhunske talijanske delicije La Riseria.

Ali to nije sve...

Ako još uvijek dvojiš isplati li se posjetiti Chill&Grill, sigurni smo kako će te sljedeća informacija potaknuti da nakon posla pohrliš direktno na Jarun. Super je vijest da smo za sve posjetitelje pripremili odlične pogodnosti, a jedna od njih su niže cijene uz plaćanje Visa karticom u after work terminu. Svaki radni dan od 16-18h trajat će VISA HAPPY HOUR pa ćeš u tom terminu kompletnu ponudu pića i hrane moći isprobati po 10% nižoj cijeni, dok za određena pića vrijediti akcija 'Plati 1, dobiješ 2'!

Nauči više o lokalnim specijalitetima

Na dan početka festivala, u subotu, 24. lipnja, posjetitelji će imati priliku naučiti ponešto i o lokalnim hrvatskim specijalitetima. Hrvatska obrtnička komora organizirat će prezentaciju ugostiteljske ponude s proizvodima karakterističnim za pojedinu regiju Lijepe naše pri čemu je jedan od ciljeva i istaknuti kvalitetu domaće namirnice. Posjetitelji će tako imati priliku pogledati cooking showove i isprobati grill specijalitete iz sjeverne i središnje Hrvatske te Istre i Kvarnera, Dalmacije i Slavonije. Uz podršku Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore predstavit će se tradicionalni načini pripremanja hrane, ali i prezentirati novi i suvremeni. Ugostitelji će predstaviti struku i pokazati umijeće, a posjetitelji Chill&Grilla uživati u maštovitosti i inovativnosti pripreme naših ugostitelja.

Detaljne informacije o programu i događanjima u okviru festivala možeš pronaći i na službenoj Facebook stranici Chill&Grilla, a dok čekaš početak festivala, inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potraži na chillgrill.hr. 

Posjeti Gastro.hr