Restoran koji poslužuje samo jela s češnjakom - je li ovo najbolje mjesto ikad?

Thinkstock Znamo kako neutralizirati neugodan miris češnjaka
Ljubitelji češnjaka složit će se s nama kada kažemo kako je češnjak najbolji prijatelj baš svakom slanom jelu, a u ovom su restoranu to itekako prepoznali.
Vidi originalni članak

Beverly Hills ima prekrasne plaže, poznate face i sjajne restorane, a onda je tu i jedan koji nadmašuje baš sve ostale - The Stinking Rose, restoran koji priprema samo jela od češnjaka. Pečeni, kuhani, confitirani, pasta od češnjaka, namazi, umaci, mesna i riblja jela s dobrom dozom češnjaka, sve to zbilja postoji i nalazi se na jednom mjestu. 

The Stinking Rose na svom meniju ima više od 50 jela od češnjaka, a osim onih na žlicu i vilicu, tu su još i specijaliteti poput chardonaya infuziranog češnjakom.

Druga poslovnica ovog restorana nalazi se u San Franciscu, a u oba se restorana godišnje potroši i do 50 tona češnjaka, prenosi Insider. Vlasnik restorana dodaje i kako se u njihovom restoranu mogu pojesti jela iz cijelog svijeta upravo zato što je upravo češnjak sastavni dio finih kineskih, američkih, mediteranskih i drugih kuhinja.

Kuhinje diljem svijeta koriste ga kako bi poboljšali okus svojih jela, pa zašto onda ne ukomponirati sve zajedno u jedan sjajan projekt. Mi nemamo baš ništa protiv!

Kako restoran izgleda, pogledajte u videu.
 

Posjeti Gastro.hr