Zagorski maslac Veronika

Maslac je ugodnog mliječnog mirisa koji podsjeća na vaniliju, a ističe se lijepom žutom bojom proizvod je Mini mljekare Veronika iz Krapinsko - zagorske županije
Vidi originalni članak

Mini mljekara Veronika smještena je u Krapinsko – zagorskoj županiji, a svojim proizvodima snabdjeva najviše Zagreb i širu okolicu. U svom asortimanu Mini mljekara Veronika nudi mlijeko, svježi sir, polutvrde sireve, maslac, kajmak, vrhnje, jogurt, mliječni namaz, sirutku i mlaćenicu. Prodaja proizvoda odvija se u sklopu vlastitih prodajnih mjesta smještenih najčešće u blizini gradskih tržnica, a rjeđe se proizvodi mogu nabaviti i u supermarketima.

Zagorski maslac Veronika ugodnog je mliječnog mirisa koji podsjeća na vaniliju. Ističe se lijepom žutom bojom kakvu i očekujemo kod maslaca. Okus mu je prilično neutralan, mliječni i ne ističe se nekim specifičnim aromama. Upravo zbog tih karakteristika dobro pristaje mnogim jelima, od kolača i slastica do umaka i rižota. Na nepcu je ugodan, masnoće koja se brzo topi i ne zaostaje u ustima. Lako je maziv. Odličan omjer cijene i kvalitete.

Cijena (pakiranje od 250 g): oko 15 kn
Proizvođač: Mini mljekara Veronika d.o.o., Desinić, Hrvatska

Posjeti Gastro.hr