Zasladi Božić sa sedam veličanstvenih... macaronsa

SPINAKERGRAPHICS
Ako i ti svojim prijateljima i bližnjima za Božić voliš pokloniti neku slasticu, više ne moraš razmišljati - slastičarnica Torterie Macaron u posebnom je pakiranju spremila sedam veličanstvenih.
Vidi originalni članak

Slatko je uvijek dobra ideja pa tako čokolade i bombonijere u vrijeme blagdana dobivaju novo ruho i za njima najčešće posežemo kada je u pitanju darivanje bližnjih. Kako bi ove godine iznenadila sebi drage osobe i poklonila im nešto neočekivano, a možda čak i nešto što do sad nisu ni probali, Torteria Macaron pripremila je sedam veličanstvenih u novom ruhu.

Veseli i šareni, bademasti kolačići zasigurno su ti već zapeli za oko, a sada je pravo vrijeme da njihovom specifičnom pojavim i zamamnim okusom iznenadiš voljenu osobu. 

Nova-stara poslastica

Ova francuska slastica sastoji se od meringue smjese, koja uključuje miješanje bjelanjaka s vrućim šećerom, bademovog brašna i kreme na bazi maslaca, a navodno se pojavila još u 16. stoljeću. Popularnost joj je porasla početkom 2000-ih, osobito nakon premijere filma „Marie Antoinette“ Sofije Coppole, u kojem su macaroni upečatljiv dio scenografije.

Danas postoji nebrojno mnogo slatkih i slanih kombinacija, a okusi sedam veličanstvenih macaronsa iz Torterie su - čokolada, nougat, ferrerito, malina, borovnica, pistacio i mango. Širok izbor zadovoljit će zasigurno i najizbirljivija nepca.

Novo ruho za blagdane

Neodoljivi macaronsi iz Torterie Macaron uoči blagdana dobili su i novo, ljepše pakiranje. French chic stil osmišljen je kako bi naglasio otmjenost njihove pripreme za koju se koriste najbolji sastojci, a njihova ručna izrada govori o pažnji koja je uložena u pripremu ovih popularnih kolačića.

Kutijice sa 6 ili 12 macaronsa možeš upotpuniti s najdražim okusima i tako napraviti idealan poklon za svoje najmilije. Okuse možeš odabrati na Torterie lokaciji ili narudžbom na mail narudžbe@torterie-macaron.com.

Lokacije na kojima ih možeš pronaći su Point Shopping Center, City Center one East, City Center one West, Arena Centar, Avenue Mall, Centar cvjetni i Supernova Zadar.

Posjeti Gastro.hr