Top 5: Gdje pojesti najbolju pizzu u Zagrebu?

Gastro.hr
Jelo koje zadovoljava apsolutno sve obožavano je desetljećima u svijetu, a Zagreb se itekako može pohvaliti vrhunskim pizzerijama
Vidi originalni članak

Donosimo vam pet mjesta koje vam preporučujemo za uživanje u pizzama i pozivamo vas da u komentarima ostavite svoje favorite pizza, pizzerija i pizzaiola. 

O'Hara

Malo tko nije čuo za pizzeriju sa zagrebačke Malešnice gdje barba Marin pretvara pizze u prava mala čuda. Prvo se igrao s beskvasnim tijestom, a nedavno je prezentirao crnu pizzu. Detaljnije pročitajte ovdje.

Karijola

Nema tko nije čuo za Karijolu i hodočastio barem u Kranjčevićevu. Godinama dobri i provjereno kvalitetni nastavljaju uveseljavati Zagrepčane svojim hipertankim tijestom. S Karijolom, nikad nećete pogriješiti.

Duksa

Na Maksimiru, smjestila se Duksa i već nekoliko godina slovi kao jedna od ponajboljih pizzerija u gradu. Sve se radi s mozzarellom, a pazi se i na maslinovo ulje. Kako u Duksi pripremaju pizzu, pogledajte ovdje.

Kod Žaca 

Još jedno mjesto čije pizze vrijedi probati, pizza biftek ili slavonska, sa svakom ćete pogoditi. 

Chateau des Jardins

Hrskava pizza s fantastičnim sastojcima. U ovoj rečenici sadržano je sve što trebate znati prije posjete Chateau des Jardins, koji se smjestio u Tkalčićevoj 73 i predstavlja pravi užitak grickanja s najdražima.

Posjeti Gastro.hr