Uživajte u blagdanima na Instagramu i osvojite poklone

tamarichka
Pozivamo sve čitatelje da fotografiraju svoja božićna jela, božićni stol i gozbu te da slike objave na Instagramu s hashtagovima #gastrovindija, #gastrohr i #vindija te ih označe s @vindija, a mi ćemo deset najboljih nagraditi bogatim poklon paketima.
Vidi originalni članak

Opet ste se zahuktali na Instagramu i širokog srca prihvatili naš izazov u kojemu prikupljamo fotografije blagdanskih ručkova, večera, zalogajčića... Više od sto fotografija u trenu su objavljene s hashtagovima #gastrovindija, #gastrohr, #vindija i označene s @vindija tako da ćemo sigurno imati težak zadatak odabrati 10 dobitnika Vindijinih poklon paketa iznenađenja.

Donosimo vam samo pregled nekih od fotografija koje su ušle u naš natječaj, a imena dobitnika objavit ćemo 8. siječnja 2015. godine. Stoga vas pozivamo da se uključite u izazov i da nas obradujete neodoljivim fotografijama hrane. U natječaju mogu sudjelovati svi čitatelji koji do 7. siječnja 2015. godine svoje fotografije na Instagramu označe s #gastrovindija, #gastrohr, #vindija i @vindija, a redakcijski žiri Gastra i Vindije odabrati će 10 najboljih.

A do tada uživajte u radovima korisnika tamarichka, zmajat, be_julija, maja_elfs, marija_kosovec, das_mile i zdrava_krava.

Detaljna pravila natječaja pročitajte ovdje.

Posjeti Gastro.hr