Video: Slatke pite Gastro.hr zajednice

Your browser doesn’t support HTML5 video

Grgur Žučko/PIXSELL
Pogledajte koje su nam sve slatke poslastice pripremili blogeri i chef Saša Polojac na mirisnoj radionici "Slatke pite i pitice" koja se prošlog tjedna održala u kuhinji Miele Centra.
Vidi originalni članak

Pogledajte kako nam je bilo na druženju s čitateljima, Gastro blogerima te chefom Sašom Polojcem u Miele Centru na radionici "Slatke pite i pitice". Blogeri podijeljeni u dva tima i chef Saša okupljene su obradovali s čak šest savršenih pita. Blogerice okupljeni u prvi tim, Anja, Ingrid, Tihana i Đurđica odlučile su se koristiti čokoladu, lješnjake, karamel, sir i grejp, a druga ekipa u kojoj su bili Sandra, Jadrana i Dino pripremali su pite s bundevom, đumbirom, šljivama i limunom tako da se našlo ponešto za svačiji ukus. Osim pite, chef Saša je pripremio malo iznenađenje pa mislimo da je dodatne bodove kod naših čitatelja zaradio kada je usred radionice zamutio tijesto i ispekao slatke palačinkice koje su bile idealna uvertira u kušanje pita.

Osjetite i vi dio atmosfere i pogledajte koje su sve pite izlazile iz pećnice te odaberite svog favorita jer ćemo uskoro sve recepte objaviti na portalu pa ćete i vi moći uživati u mirisnim poslasticama.

Posjeti Gastro.hr