Vodimo vas na Festival ružičastih vina

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pixsell.hr
Ružičasta vina i zelena maslinova ulja obilježit će ovogodišnji, drugi po redu Međunarodni festival ružičastih vina, poznatiji pod imenom Pink Day. Datum održavanja je isti kao i prošle godine, 8. ožujka, odnosno simbolično na međunarodni Dan žena, u Muzeju Mimara.
Vidi originalni članak

Predsjednica udruge Women on Wine, koja je organizator Pink Daya, Sanja Muzaferija najavila je kako će ove godine, uz degustacije rosé vina, pjenušaca i šampanjaca, posjetitelji moći isprobati i desetak maslinovih ulja najboljih hrvatskih maslinara iz Istre i Dalmacije. "Na Pink dayu, naravno, ne isključujemo muškarce! Štoviše, na ovaj međunarodni Dan žena očekujemo da dođu na naš festival u velikom broju i druže se s nama u društvu svojih djevojaka, žena, sestara, majki, kćerki i prijateljica. Ionako su među izlagačima muškarci u većem broju", pozvala je Muzaferija oba spola na festival.

Na Pink Dayu će se održati i nekoliko radionica, poput one o austrijskim ružičastim vinima ili one o sljubljivanju WOW kolačića Petre Jelenić i pjenušca Tomac te predavanju i radionici svjetski poznate stručnjakinje za maslinova ulja Judy Ridgway. Festival je i humanitarnog karaktera, pa će se tako ove godine skupljati prilozi za KBC Sestre milosrdnice, točnije Odjel pedijatrijske gastroenterologije gdje se liječe mlade djevojke oboljele od anoreksije i bulimije, a svatko tko donira 100 i više kuna imat će pravo zavrtjeti Kolo sreće i osvojiti lijepe darove sponzora.

Budući da nekoliko izdanja 24sata, odnosno portal Gastro.hr, novine 24sata te prilozi Skuhatćute i Super Mila medijski pokrivaju događaj, dvije osobe imaju priliku osvojiti paket koji sadrži dvije ulaznice za festival i butelju vina. Za to se samo trebate registrirati i u komentarima ispod članka odgovoriti na pitanje: Koju važnu žensku osobu u vašem životu biste poveli na Pink Day festival i zašto baš nju?

Sretne dobitnike objavit ćemo u srijedu 5. ožujka. Ostali posjetitelji ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 kuna za jednu osobu i 120 kuna za par.

Dobitnici ulaznica:
Amarilis
mica1234
Pink Day

Posjeti Gastro.hr