Recepti 19. lipnja 2019.

Napravite savršeno tijesto za pizzu

Članak Povratak na članak
Komentari 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • suzana2 18:57 12. Prosinac 2014.

    Pretvrdo tijesto - premalo tekučine. Ja sam povečala za 1 dl vodu jer sam odmah vidjela da će biti tvrdo tijesto (20 god pečem pizze). Unatoč tome tijesto je bilo tvrdo i teško za razvlačenje. Daleko je to od onog ... prikaži još! onog podatnog tijesta koje se koristi za pizze u pizzeriji.

  • martina-red 11:41 14. Prosinac 2016.

    Divno tijesto, savrseno :D skoro pa kao u Duksi, ali bez krusne peci :)

  • MajaMirt 18:18 17. Prosinac 2014.

    Od kada sam isprobala ovaj recept, ne tražim drugi. Ovo je dobitna kombinacija. Ja sastojke stavim u pekač na program tijesto i za sat i pol imam gotovu divotu. Ovo je tijesto odlično i za pržiti u dubokoj masnoći.

  • fridal 23:38 13. Veljača 2016.

    NIKADA nisam imala losije tijesto za pizzu!!! Ovo je nista koristi!!!

  • Paulina1973 21:36 10. Siječanj 2016.

    Danas sam napravila tijesto i predobro je ispalo!!! Preporucujem ga svakome i savjet samo slijedite recept i uspijeh je zagarantiran!!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.