Recepti 17. srpnja 2022.

Ljetna verzija zapečene tjestenine s ricottom i rajčicom

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marko101 22:42 24. Prosinac 2018.

    Priprema traje vise od 45 minuta a ne nekoliko i tjestenina bude prekuhana. Nakon sto je skuham prema uputama proizvođača i onda je još pol sata kuham sa mlijekom i rikotom. Ja sam stavio malo pelata nisam imao svježi pomidor, ... prikaži još!, e to ne probavajte :) ili pripremite još 200g parmezana ......

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.