Špajza Gastro zvijezda 18. rujna 2019.

Ribafish te poziva da ga zadiviš svojim receptima

, na fotografiji Domagoj Jakopović Ribafish foto: Josip Regović/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Domagoj Jakopović Ribafish, hedonist, pivski znalac, ljubitelj dobrih, a i manje dobrih zalogaja i jedan od najpoznatijih blogera u Hrvatskoj ovogodišnji je predsjednik žirija trećeg izdanja Gastro zvijezde.

Kako za sebe kaže: "Ribafish je olinjali hedonist, barba u pedesetima koji voli pojest, popit i nasmijavat ljude oko sebe"

Domagoja Jakopovića Ribafisha svi znaju kao blogera, novinara, velikog ljubitelja hrane, pive i svega finog - stoga ni na čudi da je zasjeo na mjesto predsjednika žirija Gastro zvijezde. 

 

 

Svoje će dogogodišnje gastro iskustvo upotrijebiti i u selekciji ovogodišnje Gastro zvijezde. "Kandidati trebaju biti iskreni, spontani, jednostavni", kaže Ribafish te dodaje: "Ne tražimo kandidate za Oscara nego ljude koji vole jelo i sve oko njega. Nije da sad tražimo miss simpatičnosti, ali bitno je da se uz profesionalan pristup zadatku i što bolje zabavimo".

U žiriju će, uz Ribafisha, biti i bloger Darko Kontin te prošlogodišnja pobjedica Gastro zvijezde Nasja Duplančić.

Ako imate food blog, Instagram, Facebook ili YouTube profil, prijavite se na gastrozvijezda.24sata.hr i postanite sljedeća Gastro zvijezda! Regionalno natjecanje food blogera i ove godine podržava Gorenje. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.