gastro postao
Neka T bone steak bude zvijezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 1
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1381
Potrebno vam je
- 550 g junetina
- sol
- svježe mljeveni papar
- senf
- ulje suncokretovo
- čili papričica
Priprema
- Napravite marinadu od navedenih začina i premažite meso (juneći ramstek s kosti i dijelom junećeg bifteka) najmanje 24 sata prije pečenja.
- Pecite na izuzetno jakom grillu prema vlastitoj želji stupnja pečenja (krvavo,srednje ili jače pečeno).
- Za prilog možete ponuditi hrskavo pečeno povrće (1 manja crvena paprika svježa, 1 manja zelena paprika svježa, pola tikvice) na žaru ili krumpir u kori.
Izvor Slobodan Ponjan Pavor