Autor: Gastro.hr

Gastro.hr i dalje raste! Hvala vam što nas sve više čitate

Foto vodič

Portal Gastro.hr je u srpnju posjetilo 237 562 stvarnih korisnika i zauzeo je 23. mjesto ljestvice najčitanijih portala u Hrvatskoj prema Gemiusu.

Zahvaljujemo svima koji nas vjerno prate iz dana u dan jer ovaj rast ne bi bio moguć da nije bilo naših vjernih čitatelja. I dalje ćemo vam donositi orginalne recepte, reportaže i chef savjete kako bi se još više usavršili u kuhanju i otkrili nove tajne kuhanja. Pišite nam svoje prijedloge, komentare, pohvale ali i pokude jer želimo biti još i bolji. 

Najčitaniji hrvatski portal je 24sata.hr, koji je prošlomjesečnim rezultatima pomeo konkurenciju. Već dvije godine nalazi se na vrhu Gemiusove ljestvice! Svojim stvarnim pričama, brzim donošenjem aktualnih vijesti i zanimljivostima, ostvario je najbolji rezultat ikad postignut na hrvatskom internetskom tržištu! Gemiusovo istraživanje postalo je standard za mjerenje posjećenosti, a u njemu sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica. U prvih 5 još se nalaze stranice njuškalo.hr i večernji.hr!

Svoju kvalitetu potvrdio je i express.hr koji neprestano donosi nove, dosad neispričane priče, istražuje društvo i propitkuje vrijednosti, kao i poslovni.hr koji donosi vijesti iz poslovnog svijeta.

Sjajni rezultati svih specijaliziranih portala!

I daljnu premoć pokazala je zdravakrava.hr na koju se korisnici vjerno vraćaju po savjete kako poboljšati život, prihvatiti zdrave navike i gdje mogu pročitati brojne savjete stručnjaka.

Portal Klokanica.hr u srpnju je posjetilo čak 201 550 stvarnih korisnika, čime je potvrđeno vodeće mjesto među portalima koji se bave roditeljstvom, odgojem, planiranjem trudnoće i trudnoćom.

Budi.in prepoznat je kao mjesto gdje se mogu naći najbolji modni trikovi i savjeti kako urediti dom i zauzeo je 28. mjesto na ljestvici čitanosti. 

Čestitamo svima!

Vaš komentar

  • merida 20. kolovoza 2015. 22:06

    Svaki dan pratim Gastro.hr. Uvijek ima novih članaka, recepata i zanimljivih savjeta. Samo tako nastavite i dalje!

    • Gastro.hr 21. kolovoza 2015. 09:35

      Hvala vam draga Marida. Čitajte nas i dalje :)

    Odgovori