Autor: Skuhatćute

Skuhatćute: Orašaste fantazije kao idealna priprema za božićne blagdane

Foto vodič

Ne zaboravite kupiti novi broj najslađeg magazina u zemlji gdje vas očekuje pregršt slasnih jesenskih jela

Novi broj magazina Skuhatćute gdje vas očekuje devet jesenskih recepata na žlicu. Krem juhe od mrkve, juha od lisičarki s puretinom i varivo od leće samo su neki od specijaliteta koje morate kušati. Nismo ni zaboravili na slasne jesenske grickalice, orašaste plodove.

Neodoljivi deserti s pistacijama, orasima i lješnjacima zvijezda su specijala u najnovijem broju magazina za uživanje. Isprobajte jedan od 12 recepata i razveselite obitelj te 'uberite' omiljeni kolač. Jeste li znali da postoje kolači nastali u čast lakoj konjici? Husarski keksići, pritišću se nježno i zatim pune ukusnom marmeladom i čokoladom.

Tjera li vas kulinarska znatiželja da otkrijete famozni peti okus, otkrijte ga u subotu u novom broju Skuhatćute. Podijelite i vi tajne iz vlastitih kuharica i šaljite recepte s fotografijama na adresu rubrika Život za magazin Skuhatćute, Oreškovićeva3D, 10000 Zagreb ili na e-mail: Lifestyle@24sata.hr. Najbolje recepte ćemo objaviti i nagraditi sa 100 kuna. Požurite na kioske po svoj novi broj magazina za uživanje. 

Vaš komentar