Najave 02. studenoga 2023.

Chef Ivan Pažanin vraća se na male ekrane!

Ivan Pažanin
Chef Ivan Pažanin voditelj je novog kulinarskoh showa "Riba na torti" foto: Nova TV
gastro postao gastro.24sata.hr
Uskoro s emitiranjem kreće novi kulinarski show Nove TV "Riba na torti", a voditeljsku ulogu dobio je zvjezdani splitski chef Ivan Pažanin. Šarmantni chef najavljuje da će ga gledatelji u novom showu upoznati u drugačijem svjetlu nego do sada

Priznati chef i (kulinarska) TV zvijezda Ivan Pažanin pridružuje se zabavnom programu Nove TV kao voditelj novog kulinarskog showa "Riba na torti" koji će gledatelji uskoro imati prilike gledati na malim ekranima. U showu će se po 5 poznatih ličnosti iz tjedna u tjedan natjecati za titulu najboljeg domaćina, a za zadavanje tjednih zadataka zadužen će biti upravo Ivan Pažanin koji će nadgledati kako se natjecatelji snalaze u izazovima te u svom duhovitom stilu komentirati događaje tijekom emisije.

 

Riba na torti Možda vas zanima... Što kad riba završi na torti?! Najave

 

"Oduševljen sam što ću biti dio ovog uzbudljivog projekta na Novoj TV. Već je poznato da je kuhanje moja strast, a "Riba na torti" će omogućiti gledateljima da me vide u malo drugačijem svjetlu, zajedno s poznatim licima koja će pokazati kakvi su zapravo domaćini. Vjerujem da će gledateljima ovo biti zabavan show prepun pozitivne energije i jedva čekam podijeliti ga s njima“, poručuje Pažanin.

Markantni Splićanin, osim bogatom kulinarskom karijerom, može se pohvaliti i bogatim televizijskim iskustvom (godinama je, primjerice, bio dio žirija showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!") te šarmom koji osvaja gledatelje. Kao voditelj novog showa "Riba na torti" Pažanin će dočekivati kandidate u smočnici, gdje će im pomoći u odabiru namirnica, dati zadatak za pripremu jela, ali i pokoji koristan savjet.

 | Author: Nova TV Chef Ivan Pažanin u showu će poznatim natjecateljima dati puno korisnih savjeta foto: Nova TV

"U "Ribi na torti" glavne uloge imaju javne osobe iz različitih sfera društva. Atmosfera je vrlo opuštena i ne nedostaje šale. Svaki tjedan, 5 natjecatelja ugošćuju jedni druge, a prije nego što se prihvate kuhanja, svrate do mene u smočnicu po potrebne namirnice i dozu ležernog razgovora", otkriva Ivan Pažanin.

Kao najveći adut ovog gastro showa omiljeni chef ističe kombinaciju pozitivne atmosfere, gastronomije i dobrog druženja. A da kandidatima ne bi bilo dosadno, Pažanin će se pobrinuti tako što će im pripremiti nekoliko zanimljivih obrata koji će dodatno potaknuti njihovu kreativnost i sposobnost improvizacije.

 

Možda vas zanima... Ivan Pažanin: Srce kuhinje nije kuhar, nego ljudi Recenzije

 

"Malo smo se zaigrali i potrudili da natjecatelji imaju neočekivana iznenađenja. Nerijetko smo ih stavili u situaciju u kojoj trebaju malo i improvizirati, a ne samo kuhati prema receptu. Naravno, uz hranu i dobro društvo otkrije se svašta, pa mislim da će se gledatelji istinski zabaviti gledajući kandidate u akciji", dodaje Splićanin.

Atmosfera je vrlo opuštena i ne nedostaje šale. Svaki tjedan, 5 natjecatelja ugošćuju jedni druge, a prije nego što se prihvate kuhanja, svrate do mene u smočnicu po potrebne namirnice i dozu ležernog razgovora", tako svoju ulogu u novom showu opisuje Pažanin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Prije televizijskih angažmana, svoj kulinarski put chef Ivan Pažanin započeo je upisivanjem Ugostiteljske škole u Splitu. Sa 22 godine dobio je priliku okušati se u ulozi chefa kuhinje, a svoj zanat brusio je u priznatim hrvatskim i inozemnim restoranima pripremajući jela za brojne poznate osobe.

Dok čekamo prve epizoda showa "Riba na torti" donosimo ti Pažaninov recept za pašticadu od tune koji je za prste polizati...

 | Author: Thinkstock Pašticada od tune foto: Thinkstock

Pašticada od tune

Sastojci:

  • 750 g tune
  • 500 g luka
  • 300 g mrkve
  • 200 g korijena celera
  • 2 žlice pelata
  • 1 dcl prošeka
  • 200 ml crvenog vina
  • riblji temeljac
  • češnjak
  • peršin - list
  • kapari
  • motar
  • lovorov list
  • sol, papar

Postupak:

  1. Na maslinovom ulju izdinstamo korjenasto povrće. Zalijemo temeljcem, prošekom i crnim vinom. Kuhamo dok se povrće skroz ne uništi, začinimo po želji.
  2. Ubacimo motar, kapare i svježi peršin. Umak pasiramo da dobijemo gusti tamni umak.
  3. Meso tune narežemo na steakove i naglo zapečemo na grilu. Ubacimo tunu u umak, kratko iskuhamo da se tuna ne presuši.
  4. Pašticadu poslužimo s njokima ili tjesteninom po želji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

 

Možda vas zanima... Crvena riža s kaneštrelama Ivana Pažanina i Brace Sanjina Recepti Meeteating Mediterranean Možda vas zanima... Chef Ivan Pažanin s kolegicom iz Maroka kuhat će mediteransku spizu Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.